<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1981897&amp;fmt=gif">
werkschoenen

Ontdek de voordelen van werkschoenen met BOA sluiting

Ontdek waarom werkschoenen met BOA sluiting de beste keuze zijn voor comfort en gemak.


Ontdek waarom werkschoenen met BOA sluiting de beste keuze zijn voor comfort en gemak.

De voordelen van werkschoenen met BOA sluiting

Werkschoenen met een BOA sluiting bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele veterschoenen. Een BOA sluiting is een innovatief sluitsysteem dat bestaat uit een draaiknop en een BOA-kabel. Hierdoor zijn de schoenen gemakkelijk en snel aan te trekken, zonder gedoe met veters strikken. Daarnaast zorgt de BOA sluiting voor een gelijkmatige drukverdeling over de hele voet, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen van de werkschoenen.

Een ander voordeel van werkschoenen met een BOA sluiting is de duurzaamheid. Het sluitsysteem is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Hierdoor gaan de schoenen langer mee en blijft de sluiting goed functioneren, zelfs onder zware omstandigheden.

Tot slot biedt een BOA sluiting ook extra veiligheid. De schoenen kunnen snel en eenvoudig worden losgemaakt in geval van nood, wat essentieel kan zijn op de werkvloer. Daarnaast is de sluiting stevig en betrouwbaar, waardoor de schoenen goed blijven zitten tijdens het werk.

Al met al zijn werkschoenen met een BOA sluiting de ideale keuze voor comfort, gemak en veiligheid. Ontdek zelf de voordelen en ervaar het verschil!

Hoe werkt een BOA sluiting?

Een BOA sluiting werkt op basis van een draaiknop en een kabel. Om de schoenen aan te trekken, draai je eenvoudigweg aan de draaiknop totdat de gewenste pasvorm is bereikt. Hierdoor wordt de kabel strakker aangetrokken, waardoor de schoenen stevig om de voet sluiten. Om de schoenen los te maken, trek je simpelweg de draaiknop omhoog, waardoor de spanning op de kabel wordt verbroken en de schoenen gemakkelijk kunnen worden uitgetrokken.

Het handige van een BOA sluiting is dat je de pasvorm nauwkeurig kunt afstellen. Door aan de draaiknop te draaien, kun je de schoenen strakker of losser zetten, afhankelijk van je voorkeur en comfort. Hierdoor krijg je altijd de perfecte pasvorm en kun je de schoenen aanpassen aan eventuele zwellingen of vermoeidheid van de voeten gedurende de dag.

Kortom, een BOA sluiting is een eenvoudig en effectief sluitsysteem dat zorgt voor een optimale pasvorm en gebruiksgemak.

Hoe onderhoud ik een BOA sluiting?

Het onderhoud van een BOA sluiting is relatief eenvoudig. Het is belangrijk om regelmatig de sluiting en de staalkabels te controleren op eventuele slijtage of beschadigingen. Mocht je beschadigingen constateren, is het raadzaam om de sluiting te vervangen om optimale prestaties te behouden.

Daarnaast is het aan te raden om de sluiting schoon te houden. Verwijder eventueel vuil of stof met een zachte borstel of een vochtige doek. Let er hierbij op dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt, aangezien deze de materialen van de sluiting kunnen aantasten.

Door regelmatig onderhoud te plegen aan de BOA sluiting, zorg je ervoor dat deze goed blijft functioneren en dat je lang kunt genieten van de voordelen van werkschoenen met een BOA sluiting.

Hoe vervang ik een BOA sluiting?

Indien de BOA sluiting beschadigd is of niet meer goed functioneert, is het mogelijk om deze te vervangen. Het vervangen van een BOA sluiting vereist echter wel enige handigheid en kennis van het systeem.

Om de sluiting te vervangen, dien je allereerst de beschadigde sluiting te verwijderen. Dit kan gedaan worden door de kabel los te maken en de oude sluiting uit de schoen te schuiven. Vervolgens kun je de nieuwe sluiting op dezelfde manier bevestigen, door de kabel door de schoen te leiden en deze vast te zetten.

Het is aan te raden om bij het vervangen van een BOA sluiting gebruik te maken van de handleiding van de fabrikant of om professionele hulp in te schakelen. Op deze manier weet je zeker dat de nieuwe sluiting correct geïnstalleerd wordt en optimaal zal functioneren.

Als je twijfelt over het vervangen van de sluiting, is het altijd verstandig om contact op te nemen met BOA-fit zelf of de leverancier of fabrikant van de werkschoenen. Zij kunnen je voorzien van advies en eventueel ondersteuning bieden bij het vervangingsproces.

Kortom, het vervangen van een BOA sluiting is mogelijk, maar vereist wel de nodige kennis en vaardigheden. Bij twijfel is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Levenslange garantie BOA systeem

Mocht je BOA kabel of BOA draaimechanisme defect zijn dan zijn ze niet alleen vervangbaar, BOA geeft ook een levenslange garantie. Dit is geldig op de kabel en het draaimechanisme, de grootste uitzondering zijn de geleiders en hoe ze vast zitten aan de werkschoenen, die vallen buiten deze garantie.

Het aanvragen van een BOA onderdeel onder garantie kun je gemakkelijk en snel doen via de website van BOA-fit.

Werkschoenen met BOA systeem kopen

Al met al zijn werkschoenen met een BOA sluiting een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, gemakkelijk aan te trekken en duurzame werkschoenen. Ontdek zelf de voordelen en ervaar het verschil!

Neem ook eens een kijkje bij onze BOA werkschoenen en BOA werklaarzen

 

Ook vaak gelezen

Krijg updates over Unishore Bedrijfskleding

Schrijf je in op onze blog nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zodra deze uitkomen.