<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1981897&amp;fmt=gif">

Helly Hansen Oxford uitgebreid

De Helly Hansen Oxford collecties is weer uitgebreid, ditmaal met Connect werkbroeken, Shell broeken en een extra kleur! Hierdoor is de collectie nog veelzijdiger.


De populaire Oxford collectie van jassen, fleeces en sweaters wordt weer uitgebreid. Ditmaal met diverse werkbroeken met de nieuwe Helly Hansen Connect technologie, een shellbroek, shellbib en eind dit jaar ook nog een winter softshell!

Helly Hansen Oxford Connect 4X Werkbroeken

De nieuwe Connect technologie van Helly Hansen maakt het dragen van gereedschappen en accessoires nog even makkelijker en comfortabeler. Deze nieuwe techniek houdt namelijk in dat de holsterzakken niet meer vast zitten op de broek, sterker nog je moet ze apart bestellen naar de combinatie die jij wenst. Ze hebben diverse losse holsterzakken namelijk, van eentje speciaal voor timmermannen en elektriciens tot varianten voor meer algemeen gebruik.

Het voordeel van Helly Hansen Connect is dat je zelf kiest welke holsterzakken geschikt zijn voor jou of voor de klus. Je kan ze namelijk gemakkelijk eraf halen en zelfs opbergen als ze niet gebruikt worden dankzij de muurhanger accessoire.

Helly Hansen Oxford 4X Stretch

Iets wat niet altijd gelijk opvalt is dat in de Oxford 4X en andere 4X collecties van Helly Hansen een 4-weg stretch zit, dit rekt dus uit in beide de lengte en de breedte. Dit zorgt ervoor dat de broeken nog comfortabeler zitten en beter meebewegen tijdens de werkzaamheden. Het stretch materiaal zit in het kruis en in sommige onderdelen van de broekspijpen voor maximaal stretch-comfort.

Helly Hansen Oxford shell broeken

Waar de Helly Hansen Oxford collectie al een Shelljas die EN 343 klasse 3:4 waterdichtheid en ademendheid heeft, wat hem bijna compleet waterdicht en extreem ademend maakt. Maar een waterafstotende werkjas is nog beter met een bijpassende shell bib of shell broek. Zodat je ook tijdens slechte weersomstandigheden nog je werk kan blijven doen zonder dat je benen ook gelijk nat worden.

De Shell kleding is gemaakt van Helly Tech Performance: polyester met polyamide. Bij goed onderhoud blijft de jas goed droog tijdens de meeste werkzaamheden.

Helly Hansen Oxford winter softshell

Een populair nieuw item op de markt zijn de Winter Softshells, dit zijn softshells met een dikkere voering. Ze zijn niet extreem gevoerd zoals een winterjas maar wel voorzien van een pile-fleece voering, dit helpt de periodes te overbruggen waar het niet extreem koud is maar je wel iets meer moet dragen dan een softshell. Ze zijn bedoeld voor temperaturen rond het nulpunt waar er weinig neerslag of wind is.

De Oxford winter softshell wordt verwacht begin van het 4e kwartaal van 2024.

Helly Hansen Manchester Winter Softshell

Helly Hansen Oxford spruce of bosgroen

De Helly Hansen Oxford collectie wordt ook nog eens uitgebreid met een bosgroen wat zij spruce noemen. Dit een donkere groene kleur ideaal voor bedrijven die groen willen uitstralen, denk aan bosbouwers of hoveniers. Het bosgroen kan ook ideaal zijn om aan te sluiten op een groene huisstijl.

De kleur spruce groen wordt verwacht begin van het 4e kwartaal van 2024..

De complete Helly Hansen Oxford collectie

Behalve deze broeken en winter softshell biedt de Oxford collectie nog veel meer van winterjassen, winterschoenen tot werkbroeken, softshells en accessoires. Zo kun je het gehele jaar gebruik maken van praktische en comfortabele Oxford collectie

Ook vaak gelezen

Krijg updates over Unishore Bedrijfskleding

Schrijf je in op onze blog nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zodra deze uitkomen.