<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1981897&amp;fmt=gif">
Portwest

Portwest DX4 uitgebreid

De Portwest DX4 Stretch collectie is nu uitgebreider dan ook. Dankzij nieuwe toevoegingen is deze collectie nu nog completer en ook verkrijgbaar in High Visibility


 

 

Stretch je limieten met de meest dynamische werkkleding collectie van Portwest tot nu toe. Deze eigentijdse collectie combineert alle technische kenmerken van moderne werkkleding met veel slimme innovaties, om ervoor te zorgen dat de drager maximale functionaliteit ervaart. De DX4 collectie combineert hoogwaardige stretchstoffen met robuuste oxford-delen voor bewegingsvrijheid en flexibiliteit. Wat deze collectie kenmerkt zijn de geavanceerde ontwerpen die een volledige overgang van werk naar vrijetijdsbesteding mogelijk maken.

Portwest DX4 High Visibility

De Portwest DX4 collectie is sinds 2023 uitgebreid met de High Visibility collectie, deze producten zijn nu leverbaar. Een belangrijk aspect van deze producten zijn de gesegmenteerde reflectie strepen. Oude non-gesegmenteerde reflectiestrepen zijn stug en bewegen niet mee, door de segmentatie kan de reflectiestreep meebuigen waar het nodig is. Dankzij nieuwe technieken worden deze strepen op de kleding "gedrukt" waardoor deze net zo stevig vast zit als ouderwetse strepen.

De collectie is uitgebreid met onder andere werkbroeken en werkjassen voor het gehele jaar van een softshell tot een winterjas en zelfs een 4-in-1 jack. Maar ook voor de warmere maanden waar een jas onnodig is hebben ze kleding in de vorm van polo's, t-shirts en sweaters.

Waarom kiezen voor de Portwest DX4 collectie

Door de stretch stof die Portwest toegevoegd heeft aan de kleding hebben deze kledingstukken een verbeterde bewegingsvrijheid. De mooie ontwerpen en innovatieve eigenschappen bieden u de perfecte bescherming en hierdoor heeft u kwaliteit werkkleding. Zo heeft deze collectie een uitstekende vochtafvoer en is sneldrogend. De DX4 collectie is een must voor uw werkoutfit.

 

Ook vaak gelezen

Krijg updates over Unishore Bedrijfskleding

Schrijf je in op onze blog nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zodra deze uitkomen.