<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1981897&amp;fmt=gif">
Helly Hansen

Helly Hansen Connect Vervangbare Holsterzakken voor werkbroeken

Helly Hansen Connect biedt je opties om je broek te aan te passen aan de taak die je gaat doen!


Helly Hansen probeert altijd hun werkbroeken te verbeteren. Dit doen ze door samen te werken met testpersonen en andere dragers van hun kleding. Een van de meest gestelde vragen aan Helly Hansen is om het ontwerp van de holsterzakken te verbeteren, deze vind je terug op hun construction broeken. Zoals vroeger de werkbroeken waren hadden ze 1 vaste set holsterzakken, deze waren wel ontworpen voor diverse werkzaamheden maar sloot helaas niet aan bij elk beroep.

helly-hansen-connect

Vernieuwde Helly Hansen Connect Zakken

In het nieuwe Connect systeem hebben ze de werkbroeken ontworpen om zakken vast te kunnen maken op een manier die hetzelfde werk- en beweegcomfort te bieden zoals traditionele vaste zakken. Maar de zakken zijn apart te bestellen en te bevestigen, hierdoor kan men de zak kiezen die het beste aansluit bij het beroep. Bijvoorbeeld een zak speciaal voor elektriciens, timmermannen of gewoon basis zakken met diverse opbergmogelijkheden.

Door te combineren met Connect zakken is er altijd een geschikte combinatie voor de werkzaamheden die jij doet. Om het nog makkelijker te maken is er ook een speciale zak-connector om een zak aan een normale riem vast te maken en ze hebben  een super handige wall houder. Hier kun je verschillende zakken aan bevestigen en ophangen in de werkbus of werkplaats, een handig verlengstuk van de gereedschapskist. Zo heb je veel sneller het gereedschap klaar voor gebruik . Voor personen die erg veel gereedschap binnen handbereik willen hebben is er het chelsea evolution constructie vest.

Helly Hansen Connect werkbroeken

Bij deze nieuwe techniek horen ook de bijbehorende broeken waar de Zakken op kunnen verbinden. In het voorjaar van 2024 komen de eerste van deze broeken uit in de collecties Barcode, Oxford 4X, en Magni Evolution. Deze broeken zijn op de plek van de holsterzakken voorzien van een rits en drukknoopcombinatie, hierop kan de holsterzak vast geritst en vastgedrukt worden. Hierdoor zit zak stevig vast.

 

Ook vaak gelezen

Krijg updates over Unishore Bedrijfskleding

Schrijf je in op onze blog nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zodra deze uitkomen.