<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1981897&amp;fmt=gif">
Werkkleding

Aangenaam werken in de regen, het kan dankzij Hydrowear’s Simply No Sweat Regenkleding!

Regenkleding speelt een cruciale rol in de dagelijkse werkzaamheden van velen, vooral als het weer onvoorspelbaar is. Bij Unishore bedrijfskleding begrijpen we het belang van kwalitatieve regenkleding die niet alleen beschermt tegen de elementen, maar ook zorgt voor comfort en gemak tijdens het werken


Ademende en Comfortabele regenkleding

Een van de belangrijkste voordelen van Hydrowear's Simply No Sweat regenkleding is het ademende ontwerp. De video benadrukt hoe deze regenkleding speciaal is ontworpen om transpiratie te reguleren en het comfortniveau te verhogen, zelfs tijdens zware regenval RET 5.2. Dankzij geavanceerde technologieën en materialen blijft u droog en fris. De kleding ziet er uit en voelt als textiel in plaats van plastic. Van alle modellen is bij ons de regenoverall Urk het populairst. Gevolgd door de gevoerde regenjas Kassel winterparka.

Optimale Bewegingsvrijheid

Wanneer u buiten werkt, is bewegingsvrijheid essentieel. Simply No Sweat regenkleding is ontworpen met dit in gedachten. De kleding is flexibel en geeft u veel bewegingsvrijheid. Het leuke is dat u uw complete regenpak zelf kan samenstellen: regenbroek, regenjas en voering.

Duurzame regenkleding gaat langer mee

De buitenkant van deze serie is gemaakt van een zeer sterk materiaal, het is te  vergelijken met Cordura waar kniestukken van gemaakt worden op werkbroeken. Door deze sterke buitenste laag is de levensduur veel langer dan bij reguliere regenkleding, een prima investering dus. 

Veiligheid en Zichtbaarheid

Wij bevelen deze Simply No Sweat collectie aan, doordat de drager niet bezweet raakt en goed beschermd is tegen regen is de productiviteit en comfort vele malen hoger dan bij normale regenkleding. Dus voor iedereen die buiten werkt. In de bouw, langs de weg, bij gemeentes en vuilafvoerbedrijven door agrariërs, en in de park en tuinbouw, met deze kleding werkt men aangenaam zelfs in de regen. Ook verkrijgbaar in fluoriserende kleuren met RWS striping.

Waar moet je op letten bij het kopen van een regenpak?

Bij het kopen van een regenpak voor op de fiets of op het werk zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

  • Waterdichtheid: Zorg ervoor dat het regenpak volledig waterdicht is. Kijk naar het gebruikte materiaal en de naden, en controleer of het pak een waterdichte coating heeft.
  • Ademend vermogen: Een goed regenpak laat niet alleen geen water binnen, maar zorgt er ook voor dat vocht van transpiratie naar buiten kan ontsnappen. Zo blijft men droog en comfortabel, zelfs tijdens inspannende werkzaamheden.
  • Pasvorm: Kies een regenpak dat goed past en voldoende bewegingsvrijheid biedt. Het mag niet te strak zitten, zodat u comfortabel kunt bewegen, maar ook niet te los, om te voorkomen dat het gaat klapperen.
  • Zichtbaarheid: Kies bij voorkeur een regenpak met reflecterende elementen, vooral als u vaak in het donker fietst of werkt. Dit vergroot uw zichtbaarheid voor andere weggebruikers.
  • Extra functies: Controleer of het regenpak handige functies heeft, zoals verstelbare mouwen, capuchon of broekspijpen, om een goede afdichting te garanderen.

Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige werkkleding en professioneel advies.

Ook vaak gelezen

Krijg updates over Unishore Bedrijfskleding

Schrijf je in op onze blog nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zodra deze uitkomen.